Warning: Use of undefined constant EASY_NIVO_SLIDER_VERSION - assumed 'EASY_NIVO_SLIDER_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/leatherworks.dk/lemaitre-art.dk/wp-content/plugins/easy-nivo-slider/easy-nivo-slider.php on line 27

Warning: Use of undefined constant EASY_NIVO_SLIDER_NIVO_VERSION - assumed 'EASY_NIVO_SLIDER_NIVO_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/leatherworks.dk/lemaitre-art.dk/wp-content/plugins/easy-nivo-slider/easy-nivo-slider.php on line 28

Warning: Use of undefined constant EASY_NIVO_SLIDER_CUSTOM_IMAGE_SIZES_VERSION - assumed 'EASY_NIVO_SLIDER_CUSTOM_IMAGE_SIZES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/leatherworks.dk/lemaitre-art.dk/wp-content/plugins/easy-nivo-slider/easy-nivo-slider.php on line 29

Warning: Use of undefined constant EASY_NIVO_SLIDER_NEXTGEN_VERSION - assumed 'EASY_NIVO_SLIDER_NEXTGEN_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/leatherworks.dk/lemaitre-art.dk/wp-content/plugins/easy-nivo-slider/easy-nivo-slider.php on line 30

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/leatherworks.dk/lemaitre-art.dk/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/fs/package.module.fs.php on line 258
Velkommen - Lemaitre-Art
Lene Lemaitre
Header

Velkommen

oktober 31st, 2011 | Posted by Lene Lemaitre in Ikke kategoriseret

Se dig omkring i min verden af billeder!

Jeg hedder Lene Lemaitre og er billedmager.

Jeg maler abstrakte billeder, en serie i stilen  pop-art og en sort/hvid serie i grafisk stil.

Du kan se mine billeder ved at klikke på malerier.- Under udstillinger kan du se, hvor jeg har udstillet og hvor jeg aktuelt udstiller.

 

Jeg opdaterer løbende min hjemmeside, når jeg har nye billeder klar, og når jeg udstiller nye steder.

Du er meget velkommen til at sende en kommentar.

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin